Data

Zondag 13 nov. 2016 20:15 BESTEL KAARTEN
Donderdag 17 nov. 2016 20:15 BESTEL KAARTEN
Zondag 20 nov. 2016 20:15 BESTEL KAARTEN

Prijzen

1e rang plus€ 89,00
1e rang€ 79,00
2e rang€ 69,00
Het concertgebouw

Telefonisch bestellen

Concertgebouwlijn
U kunt telefonisch reserveren via de Concertgebouwlijn

Kom langs bij de Kassa van Het Concertgebouw aan het Concertgebouwplein 10 te Amsterdam.Openingstijden Kassa - De kassa van Het Concertgebouw is van maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 19:00 uur geopend, op zaterdag en zondag van 10:00 tot 19:00 uur.

BEL 0900 6718345

(€1,- per gesprek)

Of via: www.concertgebouw.nl
Het concertgebouw
BEREIKBAARHEID:
Bezoekadres:
Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam
Het Koninklijk Concertgebouw is eenvoudig bereikbaar met de tram vanaf verschillende NS-stations in Amsterdam, en vanaf P+R Olympisch Stadion: Centraal Station: tram 2, 5, 16 en 24 en bus 170 Station Zuid WTC: tram 5 Station Amstel: tram 12

Openbaar vervoer:
Station Sloterdijk: tram 12 Station Muiderpoort: tram 3 P+R Olympisch Stadion: tram 16 en 24 U stapt uit bij de halte Van Baerlestraat (tram 2) of de halte Museumplein (tram 5, 16 & 24, bus 170). Deze haltes zijn vlak voor of net om de hoek van Het Concertgebouw. Naast de hoofdentree is een taxistandplaats. Bereid uw reis voor met de reisplanner Openbaar vervoer Streekvervoer (Connexxion) Bij halte Museumplein, die zich bevindt tegenover de hoofdingang van Het Concertgebouw, stoppen de volgende bussen van Connexxion: Lijn 142 (Wilnis) Lijn 170 (Uithoorn) Lijn 172 (Kudelstaart) Lijn 174 (Wilnis) Lijn 197 (Schiphol P30) Lijn 272 (Kudelstaart) Niteliner N70 (Wilnis) Niteliner N71 (Kudelstaart) Niteliner N97 (Schiphol P30)

Auto:
Uit alle richtingen A10: neem afslag S108 (Amstelveen) of S109 (RAI). Volg verder de borden "Centrum".

Parkeren:
Parkeren in de buurt van Het Concertgebouw: Q-Park Museumplein, ingang aan de Van Baerlestraat: Bezoekers van Het Concertgebouw kunnen met 25% korting parkeren in Q-Park Museumplein. Kortingskaarten zijn op vertoon van uw concertkaart verkrijgbaar bij de garderobe en de kassa van Het Concertgebouw. Vanaf de ring neemt u afslag S108 en volgt u verder de P-borden. Op maandag t/m woensdag en zondag is de inrijtijd tot 01.00 en van donderdag t/m zaterdag tot 02.30. Uitrijden kan 24 uur per dag. Tarieven exclusief korting: € 2,- per 20 minuten of een gedeelte hiervan. Dagkaart € 50,- voor 24 uur. P+R Amsterdam Olympisch Stadion, toegang via Laan der Hesperiden tegenover 66, via afslag S108 op de ring: P+R tarief na 10.00 uur en in het weekend: € 1 per 24 uur. Daarbuiten € 8 per 24 uur. Voor het voordelige P+R parkeertarief moet uw laatste check-in op de terugreis op een openbaar vervoer halte in het centrumgebied plaatsvinden. De haltes rondom Het Concertgebouw bevinden zich in het centrumgebied. U kunt na parkeren gebruik maken van tram 16 of 24. U bent dan binnen 8 minuten in Het Concertgebouw.

Meer informatie:
Parkeertarieven in de buurt van Het Concertgebouw maandag t/m zaterdag (zondag gratis): Per uur: € 4,- (09.00 - 24.00 uur) Dagkaart: Vanaf € 24,- (09.00 - 19.00 uur) Avondkaart: € 16,- (19.00 - 24.00 uur) Lees meer over parkeren in Amsterdam Invalideparkeerplaats - Naast de hoofdentree bevinden zich zeven invalidenparkeerplaatsen. Houders van een geldige Landelijke Parkeerontheffing (LPO) of Europese gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kunnen hier gratis parkeren. Oplaadpunten elektrische auto's In de nabije omgeving van Het Concertgebouw zijn drie locaties met in totaal acht oplaadpunten voor uw elektrische auto. Het gaat in alle gevallen om Plugtype II en Laadtype <= 22kW en het betreffen oplaadpunten zonder restricties. U vindt deze oplaadpunten ter hoogte van: Concertgebouwplein 3 (4 oplaadpunten) Alexander Boersstraat 18 (2 oplaadpunten) Wanningstraat 2 (2 oplaadpunten)
HORECA:
Welkomstdrankje en garderobe na openen foyers:
Bij de toegangsprijs is een drankje voorafgaand aan het concert en in de pauze en gebruik van garderobe inbegrepen. Dit geldt niet voor de champagnebar en het aanbod in het Concertgebouw Café. Bij sommige concerten is het drankje niet bij de prijs inbegrepen. Dit staat bij de desbetreffende concerten vermeld.

Concertgebouw Café
Het Concertgebouw heeft verschillende horecagelegenheden. Zo vindt u in de glazen entreehal het Concertgebouw Café. Een heerlijke lichte plek waar u rustig de krant kunt lezen, met vrienden kunt afspreken of met collega's een werkbespreking kunt houden.

SeatMe
Voor het vinden van een restaurant naar keuze in de buurt van Het Concertgebouw bieden wij u graag snelle hulp via onze samenwerking met SeatMe.
KASSA:
Voor kaartverkoop telefonisch
Vanuit Nederland: Concertgebouwlijn: 0900 671 83 45 (€ 1 per gesprek)
Vanuit het buitenland: 0031 (0) 20 671 83 45 (lokaal tarief)
Dagelijks bereikbaar van 10.00 - 17.00 uur

Kassa open
Maandag t/m vrijdag 13.00 tot 19.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00 tot 19.00 uur
Vanaf 19.00 uur uitsluitend voor de avondconcerten.
Indien er geen avondconcert is, sluit de kassa om 17.00 uur.
DEUREN OPEN FOYERS EN ZAAL
De deuren van de Grote en Zaal gaan ongeveer veertig minuten voordat het concert begint open.
SPECIALE VOORZIENINGEN
Voorzieningen voor gehandicapten
DeIn de toegankelijkheidsgids van de Stichting Gehandicapten Overleg Amsterdam wordt Het Koninklijk Concertgebouw aangemerkt als een gebouw dat goed toegankelijk is voor gehandicapten. Hieronder vindt u een kort overzicht van de voorzieningen die voor minder valide bezoekers getroffen zijn om het bezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Voor een uitgebreid overzicht zie het formulier Gehandicaptenvoorzieningen in Het Concertgebouw en de uitgebreide informatie over Het Concertgebouw op de website www.toegankelijkamsterdam.nl. Toegankelijkheid Naast de hoofdentree bevinden zich zeven parkeerplaatsen voor invaliden. Houders van een geldige Landelijke Parkeerontheffing (LPO) of Europese gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kunnen hier gratis parkeren. In de entreehal onder de trap naar de Kleine Zaal staan rolstoelen waarvan u gebruik kunt maken. Er zijn liften naar de Kleine Zaal en de balkons van de Grote Zaal. Zowel in de Grote als de Kleine Zaal zijn plaatsen gereserveerd voor rolstoelgebruikers en begeleiders. Op de plattegronden ziet u precies welke plaatsen dat zijn.

Toegankelijkheid
Naast de hoofdentree bevinden zich zeven parkeerplaatsen voor invaliden. Houders van een geldige Landelijke Parkeerontheffing (LPO) of Europese gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kunnen hier gratis parkeren. In de entreehal onder de trap naar de Kleine Zaal staan rolstoelen waarvan u gebruik kunt maken. Er zijn liften naar de Kleine Zaal en de balkons van de Grote Zaal. Zowel in de Grote als de Kleine Zaal zijn plaatsen gereserveerd voor rolstoelgebruikers en begeleiders. Op de plattegronden ziet u precies welke plaatsen dat zijn.

Typen rolstoelen
Aangezien niet alle rolstoelplaatsen even geschikt zijn voor verschillende typen rolstoelen, raden wij u aan eerst telefonisch advies in te winnen bij de afdeling Verkoop: 0900 671 83 45 (€ 1 per gesprek). Houdt u er rekening mee dat rolstoelen of rollators niet in het gangpad kunnen blijven staan. De aanwezige suppoosten kunnen u uiteraard desgewenst assisteren.

Slechthorenden
In Het Concertgebouw hebben bezoekers met een gehoorbeperking de keuze uit verschillende systemen: In de Grote Zaal kunt u gebruik maken van een radio-ontvanger met hoofdtelefoon of lus. De lus koppelt het geluid rechtstreeks met uw eigen hoorapparaat. U kunt op deze ontvanger, door middel van een mini-koptelefoonplugje, eventueel ook uw eigen apparatuur voor gehoorondersteuning aansluiten. In de Kleine Zaal kunt u gebruik maken van een infrarood kinbeugelontvanger die het geluid via zenders opvangt. Daarnaast is ook hier een infraroodontvanger met lus beschikbaar. Deze voorzieningen zijn te verkrijgen bij de garderobes van de Grote en de Kleine Zaal. Hier zijn ook testzenders geplaatst. Zo kunt u vóór u in de zaal plaatsneemt uw apparatuur optimaal instellen.

Hulphonden
Een officieel getrainde hulphond (zoals een blindengeleidehond) mag mee naar het concert. Wij stellen het op prijs als u uw komst van tevoren aankondigt via de Concertgebouwlijn: 0900 671 83 45 (€ 1 per gesprek). Het meenemen van huisdieren, waaronder honden, is in Het Concertgebouw niet toegestaan.

Beschermd vervoer
Connexxion biedt beschermd vervoer voor Amsterdammers van 75 jaar en ouder zonder lichamelijke beperking die liever niet meer met het gewone openbaar vervoer willen reizen. Belt u 0800 0643 (gratis) voor meer informatie.
waar en wanneer waar en wanneer
Volgende pagina
UITVOERENDEN
Onze website maakt gebruik van cookies.   SluitenClose Cookies Jesus Christ Superstar