Data

Maandag 14 nov. 2016 20:15 BESTEL KAARTEN

Prijzen

1e rang plus€ 89,00
1e rang€ 79,00
2e rang€ 69,00
3e rang€ 59,00

Telefonisch bestellen

Kassa kaartverkoop
Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur

Kom langs bij de Kassa van de Doelen aan het Schouwburgplein 50 te Rotterdam. Openingstijden Kassa - De Kassa is geopend op maandag t/m zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur.

BEL 010 2171717

Of via: www.dedoelen.nl
PARKEREN:
Bezoekadres:
Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam
Kassa: 010 2171717
De vier concertzalen van de Doelen hebben ieder hun eigen ingang. Klik hier voor de plattegrond met alle zaalingangen.

Openbaar vervoer:
Wij raden bezoekers aan met het openbaar vervoer naar de Doelen te komen: trein, bus, tram en metro stoppen op korte loopafstand. Meer informatie over vervoer naar de Doelen per bus, tram en metro vindt u op de website van de RET. Voor een gedetailleerde reisbeschrijving van uw voordeur naar de ingang van de Doelen (Schouwburgplein 50, Rotterdam) bezoekt u Het OV brengt je.

Auto:
Uit alle richtingen A10: neem afslag S108 (Amstelveen) of S109 (RAI). Volg verder de borden "Centrum".

Aanrijroutes:


Aanrijroutes

Vervoer op maat:
Als u slecht ter been bent en in Rotterdam woont, dan kunt u gebruik maken van Vervoer op Maat.

Parkeerkaarten:
De Doelen verkoopt geen parkeerkaarten meer voor de omliggende parkeergarages. Op www.parkereninrotterdam.nl vindt u gunstige parkeertarieven en kunt u direct een parkeerplaats reserveren in garage Kruisplein of garage Schouwburgplein. www.parkereninrotterdam.nl
ETEN, DRINKEN, OVERNACHTEN:
Pauzedrankje:
Bij veel concerten van de eigen programmering van de Doelen en het Rotterdams Philharmonisch Orkest is een drankje (koffie, thee, fris, bier of wijn) in de pauze bij uw kaartje inbegrepen. Indien een drankje is inbegrepen, dan staat dit op uw toegangskaart vermeld.

Luxe wijnen en champagne
Luxe wijnen en champagne zijn tegen bijbetaling verkrijgbaar aan de grotere buffetten op de eerste verdieping. Fijnproevers, kenners en liefhebbers vinden hier een uitgelezen selectie aan wijnen en champagne. Onze medewerkers adviseren u graag.

Café-Restaurant in De Doelen
In samenwerking met chef-kok Marco Somer bieden we u het Doelenmenu aan. Het Doelenmenu is een maandelijks wisselend driegangenmenu. Gebaseerd op de topgerechten van De Harmonie kookt het team van Marco Somer een heerlijk voor, hoofd- en nagerecht voor u.

Overnachten
Wilt u uw concertbezoek combineren met een overnachting in Rotterdam? De Doelen is via een loopbrug verbonden met The Manhattan Hotel Rotterdam, het luxe 5-sterren hotel in het centrum van Rotterdam. Via Rotterdam Info kunt u informatie over andere hotels in het centrum van Rotterdam vinden.
KASSA:
Telefonisch:
Bel de Kassa: 010 2171717. Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Via de Kassabalie
Kom langs bij de Kassa van de Doelen aan het Schouwburgplein 50 te Rotterdam. De Kassa is geopend op maandag t/m zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur. Op feestdagen is de kassa gesloten. Vanaf vijf kwartier voor aanvang van een concert is de kassabalie van de zaal waarin het concert plaatsvindt geopend voor het betreffende concert (niet voor telefonische reserveringen).
SPECIAL VOORZIENINGEN
Slechthorend
Voor slechthorenden is in de Grote Zaal, de Jurriaanse Zaal en de Willem Burger Zaal een ringleiding beschikbaar. U kunt uw hoortoestel in de zaal open zetten voor ontvangst van versterking via de ringleiding. Slechthorenden
Voor slechthorenden is in de Grote Zaal, de Jurriaanse Zaal en de Willem Burger Zaal een ringleiding beschikbaar. U kunt uw hoortoestel in de zaal open zetten voor ontvangst van versterking via de ringleiding.

Rolstoelgebruikers
In de Grote Zaal van de Doelen zijn speciale plaatsen voor rolstoelen aanwezig. Wilt u hiervan gebruik maken, geeft u dit dan bij uw bestelling aan.

Kaarten kwijt
Als u uw abonnement of losse kaarten heeft verloren, dan kunt u aan de Kassa een duplicaat kopen voor € 1,50 per bestelling. Naam- en adresgegevens moeten gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke besteller.

Laatkomers
Mocht u na aanvang van het concert arriveren, dan zullen onze medewerkers publieksservice u bij de eerstvolgende concertonderbreking de mogelijkheid geven om het vervolg van het concert bij te wonen. Bij concerten waarbij geen geschikt moment is om de zaal te betreden, wordt geen toegang verleend. Kom dus op tijd.
waar en wanneer waar en wanneer
Volgende pagina
UITVOERENDEN
Onze website maakt gebruik van cookies.   SluitenClose Cookies Jesus Christ Superstar